Domeinnamen Financieel

finance

Verkoopt u hypotheken via het internet dan zal deze domeinnaam u bijzonder aanspreken.  Ook de klant zal niet voor verassingen komen te staan omdat de naam precies zegt wat het doet.

THUISJEHYPOTHEEKSLUITEN.NL

Een ijzersterke domeinnaam die opvalt en gemakkelijk te onthouden is. In combinatie met een gelikte marketing campagne stromen de hypotheekaanvragen bij u binnen.

Let op! In het register van Bureau Merken Benelux (BOIP) staat onder nr. 1007195 een logo met de tekst De Thuishypotheek. Deze inschrijving beschermt alleen het beeldmerk en niet het woordmerk. U kunt thuisjehypotheeksluiten.nl dus veilig aanschaffen. Sterker nog beschrijvende woorden kunnen niet als woordmerk geregistreerd worden. 

PRIJS: € 3.500,-

divirder

Pensioen is hot. Zijn pensioenen nog wel betaalbaar. Moet er worden gekort. Iedereen is er mee bezig en dat is logisch want we willen allemaal een pensioen wanneer we stoppen met werken. De vraag is, zijn alle pensioen oplossingen wel zo veilig. Iedereen kent de woekerpolisaffaire en alleen daarom zullen mensen voorzichtig zijn om zomaar een pensioenpolis te sluiten. Voor u als adviseur de kans om op de website veiligpensioen.nl uit te leggen dat een pensioen wel degelijk veilig kan zijn. Het mooie is u krijgt er eenveiligpensioen.nl gratis bij.

VEILIGPENSIOEN.NL

PRIJS: € 3.250,-

divirder

Een geweldige naam voor experts die pensioenen adviseren. Met een gelikte website is deze domeinnaam een aanwinst voor de pensioenexperts.

PENSIOENEXPERTS.NL

PRIJS: € 3.250,-

divirder

Heel veel zzp'ers en ondernemers hebben geen AOV verzekering. Toegegeven het verzekeren van arbeidsongeschiktheid is niet een van de goedkoopste verzekering maar wel een van de belangrijkste. Geen werk door ziekte, geen geld zo simpel is het. Voor veel adviseurs is het een uitdaging een dergelijk product te adviseren maar misschien kan een simpele maar uitdagende domeinnaam je daarbij helpen.

JOUWAOV.NL

PRIJS: € 5.000,-

Wilt u één van deze domeinnamen kopen neem dan contact op met Ger Gerrand +31(0)620 622 717